Göteborg

Lowmotion RC göteborg

Välkommen till oss i Göteborg Arendal på


Sydatlanten 12 

Öppet 12:00-17:00

Vid extra öppet finner du tider på vår Facebook sida
INDIVID

Månadsvis

Denna betalningsplan innebär att du betalar 450kr i månaden för fri tilgång till lokalen under ordinarie öppetider. Detta abonemanget har en upsägningstid på 3månader

Väljer du denna planen kommer du inte att ha rösträtt i föreningen.För detta krävs Betalplan Årsvis.

Årsvis

Denna betalningsplan innebär att du betalar 400kr i månaden, och binder upp dig på ett år i taget.

Väljer du denna betalplanen så kommer du att ha rösträtt i föreningen.

Det finns även möjlighet att betala hela året på en gång. Låter detta intressan kan du använda Kontakt Formuläret nedan.

FAMILJ

Månadsvis

Denna betalningsplan innebär att ni betalar 650kr i månaden för fri tilgång till lokalen under ordinarie öppetider. Detta abonemanget har en upsägningstid på 3månader

Väljer ni denna planen kommer ni inte att ha rösträtt i föreningen.För detta krävs Betalplan Årsvis.

Årsvis

Denna betalningsplan innebär att ni betalar 600kr i månaden, och binder upp er på ett år i taget.

Väljer ni denna betalplanen så kommer ni att ha rösträtt i föreningen.

Det finns även möjlighet att betala hela året på en gång. Låter detta intressan kan ni använda Kontakt Formuläret nedan.

OBS!
För att styrelsen skal fråga er kring öppningsansvar krävs det att ni använder betalplan årsvis. Detta för att vi skal kunna säkerställa våra öppetider samt att för många nycklar inte skal finnas samtidigt.

 
 
 
 

Kontakt:

Information kring Betalning
Vi använder oss av paypal abonemang, Detta är dylikt abonemang ni kan ha på t.ex netflix eller andra likande tjänster. Summan för betalplanen ni väljer kommer att dras från erat kort/paypal konto en gång varje månad. Datumet dragningen sker är datumet ni skrev upp er på abonemanget. Med andra ord kan det vara bra att skriva upp er i samband med löning så att betalningen går igenom som den skal :) 
Om en betalning inte sker kommer det att månaden därpå att dras dubbel summa (för dåvarande månad och den missade betalningen).

Betala per gång
Det finns såklart möjlighet att betala för varje gång ni kommer och kör separat. Detta kostar 130kr per tilfälle. Och detta görs i så fall på plats med hjälp av våran kortläsare. Vi är en kontantfi förening, och vi har inte swish. Därmed är det endast kortbetalning som gäller.  

unsplash